Lisää meistä

VILA Kotka on kaunis kauppiasvetoinen vaateliike kauppakeskus Pasaatissa. Liikkeemme kauppiaana toimii Sari Pitkäpaasi. Valikoimastamme löydät aina kauden trendikkäät uutuudet kuten myös tyylikkäät ja ajattomat luottovaatteet. Tahdomme upeiden tuotteidemme lisäksi myös aina tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.  
Koska haluamme olla jatkuvasti parempia, päätimme yhdessä ottaa seuraavan askeleen eteenpäin ja mahdollistaa asiakkaillemme entistä paremman ostoselämyksen myös verkossa. Tavoitteenamme on välittää henkilökohtainen palvelu kotiisi asti.  
Instagramin verkkokaupan kautta tavoitat iloisen henkilökuntamme, joka auttaa mielellään etäshoppailussa. Netissä voit shoppailla ympäri vuorokauden ja me autamme ilomielin sinua löytämään parhaat tuotteet ja sopivat asukokonaisuudet! Ota meihin rohkeasti yhteyttä directissä 
Meidät tavoitat myös myymälän aukioloaikojen puitteissa puhelimitse numerosta: 050 4474 772. Palvelemme myymälässä tuttuun tapaan ja aukioloaikamme löydät profiilista!  
Tekemällä ostoksia myymälästämme tai verkkokaupastamme tuet suomalaista yrittäjyyttä sekä paikallista työllisyyttä.  
Oikein ihania ostoshetkiä toivottaa VILA Kotkan tiimi!